150g ovsených vločiek
50g pšenových vločiek
hrsť mandlí
2 hrste kokosových lupienkov
1 hrsť goji
1 hrsť hrozienok
kokosový olej
javorový sirup
Všetky vločky rovnomerne nasypeme na veľký plech a polejeme kokosovým olejom podľa potreby tak, aby po premiešaní boli všetky vločky mokré. Polejeme javorovým sirupom – podľa toho ako máte radi sladké. Odporúčam maximálne 2 lyžice na plech.
Dáme piecť na veľmi nízkej teplote. Medzitým si nasekáme mandle, goji a hrozienka. Všetko spolu s kokosovými lupienkami nasypeme k vločkám 2 minúty pred koncom pečenia.
Po vychladnutí celú zmes skladujeme v sklenenej flaši, ktorá Vám takto vydrží aj 2 týždne.
Túto zmes môžete použiť na raňajkový chia puding alebo kašu. Tiež si ju môžete dopriať na desiatu do jogurtu, zaliatu mliekom či domácou ovocnou šťavou.
…aby ste si ho mohli vytlačit a založiť do Vašej knižky receptov