Všetko spolu zmixujeme a necháme stuhnúť v chladničke cca 2 hodiny.
Zmrznuté mango mixujeme postupne (podľa sily mixéru) a skončíme predtým ako je úplne krémové. To som zistila po viacerých pokusoch. Je kľúčové nepremixovať ho. Zmixované mango vyberieme do misky a premiešame lyžicou na konzistenciu zmrzliny – sorbetu.
Inak, veľmi ma v poslednom čase chytilo fotenie a tak sa snažím fotiť naše výtvory aj sama. Dnes som sa do toho pustila a stále som mala fotky tmavé a nie dosť ostré. Zmrzlina sa začala topiť plus som už mala na ňu neskutočnú chuť. Tak som dala druhý pokus fotenia, keď prišiel domov môj manžel fotograf a on mi pomohol s nastavením foťáku. Najlepšie zábery síce spravil on, ale tak to by bolo čudné keby som ho tak rýchlo dobehla. Na to si ešte počkám, ale proces učenia je tiež príjemný. 🙂
Podávame spolu s chia pudingom.
Pre nás je toto nový level dezertov. Zdravý a čarovne chutný.
Dobrú chuť aj vám! 🙂